Transportable anlæg
(Velegnet til kolonihave, ødegårde, camping mm.)

Boema technic danmark

Transportable kraftværker som "kan det hele"
Disse transportable elforsyninger er komplet med inverterfunktion som forsyner 220-230 volt som i almindelig stikkontakt, indbygget batteri, oplader/laderegulator.
Man bør naturligvis tilpasse anlægget til det forbrug man forventer at tilkoble.


"BOEMA 12/500" 12 Volt batteri, 230 volt og 500 Watt output fra inverter.

 

Boema Technic

 

De lidt større modeller leverer op til 1500 Watt, de kan derved drive de mest almindelige produkter som Kaffemaskine eller køleskab.
Produkterne er nemmere at tilgå for folk som har brug for en lille elforsyning som er nem og hurtig at tilgå. Begrænsningerne ligger de begrænsede batteri størrelser."BOEMA 24/1500" Komplet anlæg som kan forsyne op til 1500 watt, ved 230 volt. Indbygget batteri, ladesystem, inverter. Kan trække, tv,
Pc, kaffemaskine, køleskab, lys mm. så længe der er strøm på det indbyggede batteri. Kan oplades via lysnet eller solceller, generator mm.

 

boema technic danmark

Disse tilbud kan ændres nårsomhelst og uden varsel.
Vi arbejder hele tiden på at finde de bedste løsningsmuligheder og komponenter. Der kan derfor forekomme ændringer i komponentvalg.
Kontakt os derfor før endelig bekræftelse af ordre eller bestilling så vi kan oplyse nyeste konfiguration. Hvis man ønsker let afvigende anlægstype, mere eller mindre effekt, da blot kontakt os, så sammensætter vi et tilbud ud fra kundens ønsker.

Tilbage til forsiden